Felison Agrarisch Serviceprovider

Kennis van de agrarische markt, voor alle agrarische risico's.

Felison is dé serviceprovider op het gebied van inkomensverzekeringen, maar bedient als Felison Agrarisch Serviceprovider ook de agrarische markt. De verzekerbaarheid van bepaalde risico’s in de agrarische sector wordt steeds lastiger. Door de jarenlange ervaring van Felison op agrarisch gebied, is Felison in staat om met een nieuwe speler binnen de agrarische verzekeringsmarkt in Nederland, agrariërs te voorzien van slimme en toepasbare verzekeringen. Bovendien waarborgt Felison hiermee op lange termijn de verzekerbaarheid van de agrarische sector.

Felison werkt uitsluitend via adviseurs
De agrarische markt brengt kansen, maar ook risico’s en financiële zorgen met zich mee. Felison biedt speciaal voor uw agrarische relaties een verzekeringspakket waarmee naast de gebruikelijke bedrijfsrisico’s ook de agrarische risico’s passend verzekerd kunnen worden.

Interesse?
Heeft u interesse in de dienstverlening van Felison Agrarisch? Onze adviseur vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op via het contactformulier of maak direct een vrijblijvende afspraak.